Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:21/04/2018

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci assisteix a la inauguració de l'exposició "Camins de Natura, itineraris vitals"

El Consorci assisteix a la inauguració de l'exposició "Camins de Natura, itineraris vitals"

21/04/2017
Inauguració de l'exposició a Girona
24/04/2017

El president del Consorci del Ter, Joaquim Roca, el vicepresident tercer, Narcís Sastre, i el gerent, Ponç Feliu, van assistir el 21 d'abril a la inauguració de l'exposició "Camins de Natura, itineraris vitals" a l'Espai Santa Caterina de la seu de la Generalitat a Girona. L'exposició convida a reflexionar sobre el paper dels educadors i educadores ambientals i com repercuteix la natura en el desenvolupament de les persones. Aquesta mostra parteix de dues celebracions que van coincidir al 2015, els 40 anys del primer itinerari de natura a l'estat espanyol, al Bosc de Santiga (Barberà del Vallès) i els 30 anys de la fundació Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA). Dos moments històrics dins la tradició ambientalista i associativa catalana. 

La mostra, que es podrà visitar fins el 26 d'agost, dona a conèixer 52 itineraris d’educació ambiental que recorren diferents punts del territori català. La majoria posen en relleu els aspectes naturals però també se n’hi presenten altres que mostren aspectes culturals, tecnològics o industrials.

En el cas de les comarques gironines, s’han programat sortides guiades (gratuïtes amb reserva prèvia) amb educadors a una quinzena d’itineraris que van des del Cap de Creus fins a les capçaleres del Ter i el Freser. Les sortides han estat finançades per la Diputació de Girona.

La inauguració de l'exposició va anar a càrrec del delegat del govern a Girona, Eudald Casadesús; la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà i el diputat de la Diputació de Girona Lluís Costabella. També va intervenir el president de la Societat Catalana d'Educació Ambiental, Josep Espigulé.
 
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2018 a les 11:04h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona