Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS | VERSIÓ SOBRETAULA

Consorci del Ter

Data oficial:18/04/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > A punt els dos congressos que tindran lloc aquesta tardor a Girona sobre espècies exòtiques invasores i sobre l'estudi i conservació de mol·luscs de rius i zones humides

A punt els dos congressos que tindran lloc aquesta tardor a Girona sobre espècies exòtiques invasores i sobre l'estudi i conservació de mol·luscs de rius i zones humides

Octubre 2017
Imatge del Congrés d'Espècies Exòtiques Invasores
04/09/2017

Encara us podeu inscriure a les pàgines webs habilitades pels esdeveniments

Des de l'oficina tècnica del LIFE Potamo Fauna (en la qual hi forma part el Consorci del Ter) s'estan acabant d'ultimar dos esdeveniments a Girona, en concret a la Casa de Cultura, per la setmana del 16 al 22 d'octubre. 

D'una banda, del 16 al 18 d'octubre tindrà lloc el "5º Congreso Nacional sobre Especies Exóticas Invasoras", on a més del Potamo Fauna en l'organització hi ha el Grupo Especialista en Invasiones Biológicas (GEIB) i el Limno Pirineus. Aquest congrés vol compartir experiències, èxits i fracassos per avançar en la gestió de les espècies exòtiques invasores. Serà un espai obert per a l'intercanvi d'experiències i coneixements, i una oportunitat per a la formació de sinergies positives entre totes aquelles institucions i entitats implicades en la gestió d'espècies exòtiques invasores. Podeu trobar tota la informació del mateix aquí.

D'altra banda, entre els dies 20 i 22 d'octubre s'organitzen les "Jornadas sobre estudio y conservación de moluscos de ríos y zonas húmedas" on també hi participen a més del LIFE Potamo Fauna, la Sociedad Española de Malacologia (SEM) i l'Associació Catalana de Malacologia (ACM). Tota la informació al respecte es pot trobar aquí.

A través de les pàgines web respectives es poden realitzar inscripcions als mateixos, així com consultar el programa i els comitès organitzadors. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 09:34h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona