Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:16/01/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter arriba a 70 ajuntaments i consells comarcals consorciats

El Consorci del Ter arriba a 70 ajuntaments i consells comarcals consorciats

28/09/2017
Assemblea General del Consorci del Ter a Roda de Ter
28/09/2017
Una altra imatge de l'Assembela
28/09/2017
Assemblea General del Consorci del Ter
28/09/2017
Un altra imatge de l'Assemblea General del Consorci del Ter
02/10/2017

L’Assemblea de l’ens supramunicipal que va tenir lloc a Roda de Ter va aprovar la incorporació de tres nous ajuntaments de la vall del Llémena i de Vilobí d’Onyar

L’Assemblea General del Consorci del Ter celebrada el 28 de setembre a Roda de Ter va aprovar la incorporació de quatre nous ajuntaments com a membres de ple dret de l’ens supramunicipal. Són els ajuntaments de Vilobí d’Onyar, Canet d’Adri, Sant Martí de Llémena i Sant Aniol de Finestres. D’aquesta manera, el Consorci passa a estar format per 65 ajuntaments de la conca del Ter i cinc consells comarcals: Ripollès, Osona, la Selva, Gironès i Baix Empordà. La reunió, en la qual van assistir bona part dels alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores que formen part de l’ens, va aprovar tots els punts per unanimitat. Destaca l’aprovació de l’augment de les quotes dels ens consorciats de cara al 2018 després de 10 anys congelades.

En l’Assemblea també es va aprovar el pressupost i la plantilla per l’any que ve. El pressupost puja a 210.346,51 euros. En el transcurs de la reunió es van repassar els projectes més importants que s’han portat a terme al llarg d’aquest any 2017 com la promoció de la Ruta del Ter (un recorregut que enllaça a peu i en bicicleta els Pirineus i la mar mediterrània, seguint el curs del riu Ter); la continuació del projecte europeu LIFE Potamo Fauna “Conservació de fauna fluvial d’interès europeu a la xarxa Natura 2000 de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga”; així com el projecte “Salut i Natura a la vora del Ter” de promoció d’hàbits saludables entre la població de la conca del riu Ter amb la col·laboració de Dipsalut, on a través de diverses activitats (anellament d’ocells, baixades en caiac, descoberta de ratpenats, excursions naturalístiques...) es combina el coneixement de la natura amb la promoció de la salut.

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 11:22h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona