Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:14/11/2018

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci assisteix a la reunió anual de la Càtedra de l'Aigua, Natura i Benestar

El Consorci assisteix a la reunió anual de la Càtedra de l'Aigua, Natura i Benestar

23/11/2017
Imatge de la reunió
23/11/2017

El 23 de novembre el director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va assistir com a membre del consell a la reunió anual del Consell Assessor de la Càtedra de l'Aigua, Natura i Benestar impulsada conjuntament per l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i  la Universitat de Girona. Treballa per al desenvolupament del territori a partir de la interacció entre els diferents agents socials i les universitats en aquells àmbits en què aquestes poden aportar expertesa. La reunió va tenir lloc al Centre AQUA de Sant Hilari Sacalm.

La Càtedra de l’Aigua té com a objectiu generar, difondre i transferir coneixement sobre el patrimoni natural de les Guilleries, amb la finalitat d’ajudar a desenvolupar un model de gestió territorial sostenible en el marc d’aquest espai natural. En concret, les línies de treball que es desenvolupen s’emmarquen en la temàtica del patrimoni natural, treballant principalment amb l’aigua, el territori i la biodiversitat.

Darrera actualització d’aquest contingut: 07/11/2018 a les 16:12h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona