Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:12/12/2018

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter, soci beneficiari del projecte INTERREG "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)"

El Consorci del Ter, soci beneficiari del projecte INTERREG "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)"

2017-2020
Logotip Interreg
12/12/2017

En el marc del programa INTERREG V A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020, s'ha aprovat la realització del projecte "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)", inclòs en la segona convocatòria, i de la qual n'és soci beneficiari el Consorci del Ter. El projecte puja a 2.226.856,35 euros, dels quals 1.473.456,62 corresponen a la sol·licitud total del FEDER. El cost total per part del Consorci és de 123.213,70 euros. Aquest s'executarà entre els anys 2017 i 2020. Els socis del projecte, a més del Consorci del Ter, són l'Ajuntament de Girona, l'Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, l'Oficina de Turisme de Perpinyà i la Communaute Urbaine Perpignan Mediterranee.

El Consorci del Ter en serà un soci rellevant, perquè gran part de l’experiència adquirida durant els prop de 10 anys de promoció del territori gràcies a la Ruta del Ter servirà com a referent a altres projectes similars que es podran implementar amb aquest projecte a rius com el Segre, el Têt o el Fluvià. A més, el projecte permetrà potenciar i desenvolupar diversos aspectes de la Ruta del Ter, tant pel que fa a millores del seu traçat, com pel que fa a la seva promoció.

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2018 a les 14:49h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona