Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:13/07/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter ha tingut tres estudiants en pràctiques el curs acadèmic 2018-2019

El Consorci del Ter ha tingut tres estudiants en pràctiques el curs acadèmic 2018-2019

Curs 2018-2019
Estudiant en pràctiques col·laborant amb una activitat
26/08/2019

El Consorci del Ter, com ve realitzant en els últims cursos, ha establert diferents convenis de cooperació educativa perquè estudiants puguin fer pràctiques externes a l’organisme. El curs 2018-2019 el Consorci ha acollit tres estudiants de la Universitat de Girona (UdG) que han pogut aplicar els coneixements adquirits en els estudis i ampliar-los per complementar l’aprenentatge teòric amb el pràctic, així com per guanyar experiència que faciliti la seva inserció al mercat laboral.

En concret, i d’una banda, han fet pràctiques dos estudiants del Màster Universitari en Patrimoni que han treballat en l’actualització de l’inventari de Patrimoni Cultural del riu Ter, revisat per última vegada l’any 2005. Cada un hi ha dedicat 300 hores. D’altra banda, el Consorci ha acollit en pràctiques una estudiant del grau de Geografia que ha fet tasques diverses vinculades amb les activitats obertes, amb el Pla d’Usos del riu Ter i col·laborant en feina de camp en els diversos projectes que està portant a terme el Consorci del Ter (censos d’ocells, censos d’amfibis, projecte de reintroducció de la tortuga d’estany, etc.).

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 10:46h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona