Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:01/06/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci present a la jornada "Catalunya i les polítiques europees de conservació de la biodiversitat"

El Consorci present a la jornada "Catalunya i les polítiques europees de conservació de la biodiversitat"

17/12/2019
Un moment de la benviguda i presentació de la jornada
18/12/2019

Es van presentar els Informes d'Aplicació 2013-2018 de la Directiva Hàbitats i la Directiva Ocells

El director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va assistir el 17 de desembre a la Jornada de presentació dels Informes d'Aplicació 2013-2018 de les Directives Hàbitats i Ocells "Catalunya i les polítiques europees de conservació de la biodiversitat" que va tenir lloc a la sala d'actes del Departament de Territori i Sostenibilitat a Barcelona. La benvinguda va anar a càrrec del director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles. D'altra banda, els resultats dels informes van ser presentats per Quim Bach i Pau Sainz de la Maza, de la Subdirecció General de Biodiversitat i Medi Natural. Destaca que per primera vegada en l’avaluació s'aporta informació sobre 261 espècies d'ocells d’interès comunitari presents a Catalunya. S’han estudiat les espècies d’ocells hivernants i les d’ocells nidificants, ja que són el grup del qual es disposa de més informació.

Des de fa 40 anys la Unió Europea disposa de les Directives de protecció de la Natura: la Directiva Ocells i la Directiva Hàbitats. Aquestes Directives tenen com objectiu garantir la conservació i el manteniment a llarg termini de les espècies i els hàbitats d’Europa, a més a més, són el marc legal de la xarxa europea d’espais naturals protegits coneguda com Natura 2000.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2020 a les 15:37h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona