Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS | VERSIÓ SOBRETAULA

Consorci del Ter

Data oficial:29/03/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter contracta la instal·lació de les noves cartelleres d'informació de la Ruta del Ter

El Consorci del Ter contracta la instal·lació de les noves cartelleres d'informació de la Ruta del Ter

2020
Cartell actual a Cervià de Ter
19/03/2020

L'any passat s'havia realitzat el nou disseny, maquetació i impressió gràcies a la col·laboració d'ATL

L'últim Consell de Govern del Consorci del Ter que va tenir lloc el 4 de març a Ripoll va aprovar adjudicar a l'empresa Chaper SL la instal·lació de les noves cartelleres de la Ruta del Ter per un import global de 14.354,29 euros, IVA inclòs. D'una banda, es va aprovar la contractació de les noves cartelleres a Osona per un import de 4.072,05 euros, IVA inclòs, que inclou la substitució de la impressió actual, el sanejament i la col·locació de la nova impressió a Orís, Sant Vicenç de Torelló, les Masies de Voltregà, Manlleu i Roda de Ter; així com la instal·lació de dos cartells nous a Vilanova de Sau i Tavertet amb la corresponent estructura. I d'altra banda, es va aprovar la contractació de les noves cartelleres a les comarques gironines per un import de 10.282,24 euros, IVA inclòs, on se substituirà la impressió actual al refugi d'Ulldeter, Setcases, Vilallonga de Ter, Llanars, Camprodon, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll, les Llosses, Amer/la Cellera de Ter, Anglès, Salt, Girona, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Flaçà, Colomers, Jafre, Foixà, Verges i la Tallada d'Empordà; i també s'instal·laran dos cartells nous amb estructura a Bescanó i Ullà.

La renovació de les cartelleres d'Osona compta amb finançament de la Diputació de Barcelona i les de les comarques de Girona amb finançament de la Diputació de Girona.

A finals del 2019 el Consorci del Ter havia contractat el disseny i impressió de les noves cartelleres d'informació que, col·locades per primera vegada el 2008, s'havien deteriorat amb el pas dels anys i les inclemències meteorològiques. El finançament, en aquesta ocasió, va ser gràcies al conveni de col·laboració amb l'empresa pública Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat (ATL).

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:31h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona