Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:13/05/2021

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del fulletó de la Ruta del Ter

Nova edició del fulletó de la Ruta del Ter

2020
Fulletó Ruta del Ter, una cara
2020
Fulletó Ruta del Ter, l'altra cara
15/07/2020

Aquest juliol s'ha acabat d'imprimir el nou fulletó de la Ruta del Ter que es podrà trobar en establiments col·laboradors i oficines de turisme. S'ha fet una tirada de 20.000 exemplars i té unes dimensions obert de 89x55 centímetres. El cost del disseny l'ha assumit el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la impressió s'ha pagat a través del projecte "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)" del programa INTERREG V A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020.

El fulletó, que inclou diferents idiomes (català, castellà, anglès i francès) conté el mapa de la Ruta del Ter amb el traçat tant a peu com en bicicleta, informació de servei, així com el carnet de la Ruta del Ter que es pot segellar en diferents establiments; una vegada omplert es pot enviar al Consorci del Ter i rebre un diploma que acredita haver realitzat la Ruta del Ter i entrar en el sorteig de diferents premis. A més, en el desplegable, s'hi destaquen 40 elements que es poden visitar si es fa el recorregut tant de patrimoni natural com cultural, i tots ells vinculats a l'àmbit fluvial. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 06/05/2021 a les 16:17h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona