Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:06/07/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Participem en el col·loqui "La gestió dels recursos hídrics a les comarques gironines"

Participem en el col·loqui "La gestió dels recursos hídrics a les comarques gironines"

30/09/2021
Un moment del col·loqui
01/10/2021

El debat estava organitzat per l'Associació/Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya i la Delegació de Girona del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports

La directora del Consorci del Ter, Teia Puigvert, va participar el 30 de setembre al col·loqui "La gestió dels recursos hídrics a les comarques gironines" organitzat per l'Associació/Col·legi d'Eginyers Industrials de Catalunya i la Delegació de Girona del Col·legi d'Eginyers de Camins, Canals i Ports. L'acte va tenir lloc a la seu de la demarcació de Girona dels Eginyers Industrials i també es va poder seguir en directe per streaming.

El tractament, i fins i tot, la propietat de l'aigua ha estat sempre controvertit. A conseqüència dels últims temporals, entre ells el Gloria, s'ha posat damunt la taula la manera de gestionar els recursos hídrics. A les comarques de Girona, a més, hi ha altres arguments recurrents, com el cabal ecològic del riu Ter, els aiguats i la seva prevenció, l'aigua per l'abastament, el canvi de morfologia dels nostres rius, etcètera. En el col·loqui es va debatre sobre aquestes qüestions. A més de Puigvert -Enginyera de Forests-, hi van participar: Robert Mas, Enginyer de Camins, Canals i Ports; Xavier Tristan, Enginyer de Camins, Canals i Ports i cap del servei de planificació del Consorci d'Aigües Costa Brava; i Joan Gaya, Enginyer Industrial, consultor en gestió de l'abstament de l'aigua.

El debat va estar moderat pel President de la demaració de Girona de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Jaume Masgrau i pel Delegat de Girona del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, Robert Lluís.

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:59h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona