Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:06/07/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter ha tingut quatre estudiants en pràctiques aquest 2021

El Consorci del Ter ha tingut quatre estudiants en pràctiques aquest 2021

25/05/2021
Educació ambiental amb la col·laboració d'estudiants en pràctiques
07/10/2021

El Consorci del Ter té establerts diferents convenis de cooperació educativa perquè estudiants puguin fer pràctiques externes a l’organisme. El curs 2020-2021, com es ve realitzant en els últims cursos, s’han acollit quatre estudiants que han pogut aplicar els coneixements adquirits en els estudis i ampliar-los per complementar l’aprenentatge teòric amb el pràctic, així com per guanyar experiència que faciliti la seva inserció al mercat laboral.

En concret, han fet pràctiques una estudiant del Grau d’Enginyeria Forestal de la Universitat de Lleida (UdL) de gener a maig; un estudiant del cicle formatiu d’Educació i Control Ambiental de l’Institut Montilivi de Girona de febrer a juny; i dos estudiants del cicle formatiu de Gestió Forestal i Medi Natural de l’Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners entre abril i juny. Els estudiants han realitzat tasques de seguiment de caixes-niu, col·laboracions en el seguiment de tortugues, en l’elaboració de mapes de vegetació i en tasques d’educació ambiental, entre altres, i també feines de repàs de senyalització de trams de la Ruta del Ter.

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:59h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona