Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS | VERSIÓ SOBRETAULA

Consorci del Ter

Data oficial:29/01/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Assistim a l'Assemblea General i el Consell Rector del projecte PECT Girona, regió sensible a l'aigua

Assistim a l'Assemblea General i el Consell Rector del projecte PECT Girona, regió sensible a l'aigua

17/12/2021
Un moment de l'Assemblea telemàtica
21/12/2021

La directora del Consorci del Ter, Teia Puigvert, va assistir el 17 de desembre a l’Assemblea General i el Consell Rector del projecte PECT “Girona, regió sensible a l’aigua” que va tenir lloc de forma telemàtica. El Consorci figura en aquest projecte PECT com a entitat participant no beneficiària. L’entitat coordinadora és la Diputació de Girona i hi participen l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), la Junta Centra d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, la Fundació Mas Badia, la Universitat de Girona i la Fundació Mar.

El projecte PECT “Girona, regió sensible a l’aigua” s’erigeix per fer front al risc quantitatiu i qualitatius de les aigües del Baix Ter. A partir de la implementació de nous models de gestió i d’infraestructures sostenibles basades en la innovació tecnològica, el projecte vol convertir-se en un referent territorial i internacional millorant la gestió i ús de l’aigua i consolidant la nova cultura de l’aigua en la societat al territori del Baix Ter.

En l'Assemblea i el Consell Rector es va presentar l'estat actual del projecte i l'evolució de les actuacions, l’estat de la situació de la justificació de les subvencions, així com les properes activitats de comunicació i sensibilització, i l’evolució del programa de sensibilització social i d’informació del projecte, entre altres.

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2022 a les 13:25h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona