Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:07/07/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Assistim a la jornada tècnica "La renaturalització, una nova mirada a la conservació de la biodiversitat"

Assistim a la jornada tècnica "La renaturalització, una nova mirada a la conservació de la biodiversitat"

17/05/2022
Inici de la jornada
18/05/2022

La directora del Consorci del Ter, Teia Puigvert, va assistir el 17 de maig a la jornada tècnica "La renaturalització, una nova mirada a la conservació de la biodiversitat" a l'Escola Agrària de Santa Coloma de Farners, organitzada pel mateix centre i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

La renaturalització planteja un nou enfocament per a les polítiques de conservació, complementari de les existents, i basat en el paper dels processos ecològics en la funcionalitat dels ecosistemes. Paradoxalment, aquest enfoc pot ajudar a recuperar paisatges més resilients i rics en biodiversitat comparat amb els resultats de l'abandonament rural, alhora que obre noves oportunitats per al desenvolupament local. 

En concret, es van presentar dues ponències a càrrec de Jordi Palau, enginyer de forests i gestor d'espais naturals, sobre "Com funciona la natura? Processos ecològics, els grans oblidats en les polítiques de conservació" i "La renaturalització com a solució basada en la natura: metodologies i exemples pràctics d'aplicació a la gestió".

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:59h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona