Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:04/06/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Agenda > Presentació llibre de fotografia "Petjades del Ter" a Girona

Presentació llibre de fotografia "Petjades del Ter" a Girona

19/11/2019
Targetó

Dia i hora: dimarts 19/11/2019 de les 19:00 a les 20:00

Lloc: Sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona (Plaça del Vi, 1)

Organitza: Consorci del Ter i Ajuntament de Girona

El llibre "Petjades del Ter" és una biografia fotogràfica de més de dos-cents quilòmetres de riu Ter i d'afluents, recull imatges de tots els municipis adherits al Consorci del Ter, des del cor del Pirineu fins al Mediterrani; vestigis de cultures i generacions que han bastit les seves vides a les vores del Ter; i flora i fauna fluvial que conviu secularment amb viles, pobles i ciutats. Alhora, el llibre desgrana la història de cinc dones, una a cada comarca (Ripollès, Osona, la Selva, Gironès i Baix Empordà), que ajuda a explicar la geografia, la demografia o la història dels municipis per on discorre un dels rius més importants del nostre país.

"Petjades del Ter" va ser editat pel Consorci del Ter en la commemoració dels 20 anys de l'organisme i és obra -fotografies i textos- del fotògraf manlleuenc David Fajula. En la presentació intervindran, a més de Fajula, la presidenta del Consorci del Ter, Àstrid Desset, i el regidor de Sostenibilitat i Participació de l'Ajuntament de Girona i vocal del Consell de Govern del Consorci del Ter, Martí Terés. L'obra s'ha presentat també a Anglès, Manlleu i Sant Joan de les Abadesses.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/06/2020 a les 12:09h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona