Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:29/03/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consell de Govern del Consorci del Ter aprova dos convenis amb els ajuntaments d'Ullà i Campdevànol per fer millores ambientals als municipis

El Consell de Govern del Consorci del Ter aprova dos convenis amb els ajuntaments d'Ullà i Campdevànol per fer millores ambientals als municipis

Febrer 2018
Rec del Madral. Fotografia: Ajuntament d'Ullà
23/02/2018

L'ens supramunicipal hi destinarà 5.000 euros a través d'un conveni de col·laboració que el Consorci té amb Aigües Ter Llobregat Concessionària de la Generalitat de Catalunya, S.A.

El Consell de Govern del 8 de febrer a Sant Gregori va aprovar dos convenis amb els ajuntaments d'Ullà i Campdevànol que serviran per finançar part dels treballs que aquests municipis portaran a terme per preservar el patrimoni natural i/o revaloritzar el patrimoni cultural d'elements vinculats als usos de l'aigua. Ambdues actuacions tenen un cost total de 8.000 euros, i el Consorci hi aportarà 2.000 i 3.000 euros, respectivament, procedents del conveni de col·laboració que té l'ens amb Aigües Ter Llobregat Concessionària de la Generalitat de Catalunya, S.A.

D'una banda, l'Ajuntament d'Ulla portarà a terme una millora al rec del Madral al seu pas pel municipi. S'hi farà una millora ambiental per garantir un bon estat a nivell de salubritat i paisatgístic. I d'altra banda, l'Ajuntament de Campdevànol portarà a terme una millora ambiental i eliminació d'arbrat mort al riu Freser al pas pel terme municipal, on hi ha una acumulació important de vegetació morta, abocaments i fins i tot residus. En una segona fase, l'ajuntament promourà mitjançant altres projectes, la divulgació, sensibilització i educació ambiental sobre els valors naturals i patrimonials del riu Freser.

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:31h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona