Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:27/03/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Participació en la sortida tècnica sobre experiències de custòdia municipal a Sant Julià de Ramis

Participació en la sortida tècnica sobre experiències de custòdia municipal a Sant Julià de Ramis

22/02/2018
Participants en la sortida
22/02/2018
Un altre moment de la sortida
27/02/2018

El Consorci del Ter va participar el 22 de febrer en una sortida tècnica organitzada pel Grup de Treball de Custòdia Municipal (GTCMu) a Sant Julià de Ramis, per conèixer de primera mà les actuacions que es portaran a terme a la riera de la Rasa gràcies a la possibilitat d'intervenir en fiques privades a través dels acords de custòdia. I és que l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis l'any 2006 va encarregar el "Projecte d'adequació de la riera de la Rasa al seu pas pel municipi de Sant Julià de Ramis" per recuperar aquesta riera com un dels eixos vertebradors de la mobilitat no motoritzada i com a espai públic emblemàtic, ja que des dels anys 60 del segle passat, el municipi ha experimentat un creixement polinuclear en forma d'arxipèlags on sovint s'hi ha barrejat teixit industrial i residencial, generant espais poc harmònics i funcionals. Precisament la riera de la Rasa que travessa el municipi per diversos veïnats suposa una oportunitat per revestir la situació i ja s'han fet algunes fases. 

Els participants van estar acompanyats durant la sortida per la Dra. Anna Ribas Palom, Catedràtica d'universitat al Departament de Geografia i l'Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona i del Sr. Pere Pujolràs, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis.

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/03/2019 a les 15:44h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona