Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS | VERSIÓ SOBRETAULA

Consorci del Ter

Data oficial:28/03/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter participa a la sessió de discussió d'agents de la conca del Ter del projecte LIFE MEDACC per tractar mesures d'adaptació al canvi climàtic

El Consorci del Ter participa a la sessió de discussió d'agents de la conca del Ter del projecte LIFE MEDACC per tractar mesures d'adaptació al canvi climàtic

13/03/2018
Un moment de la reunió del MEDACC. Fotografia: LIFE MEDACC
16/03/2018

El 13 de març hi va haver a Can Quintana - Museu de la Mediterrània, a Torroella de Montgrí, la segona reunió d'una representació d'alguns dels actors del territori de la conca del Ter que formen part del Comitè de Seguiment del projecte; entre els quals, el Consorci del Ter. En total hi van participar nou representants de diferents àmbits: espais naturals, administració, universitat, ambientalista, agricultura, comunitat de regants, usos i demandes i turisme, així com l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, soci coordinador del projecte.

L'objectiu de la trobada era debatre sobre diferents aspectes de l'adaptació al canvi climàtic (fets constatats amb el LIFE MEDACC, escenaris tendencials, per on passen les solucions...) i poder copsar, d'aquesta manera, com havien evolucionat les diferents percepcions dels actors sobre aquest tema des de l'inici del projecte. 

El Consorci del Ter hi assistia com a representant del sector de l'administració i va aportar els seus coneixements en relació als seus àmbits d'actuació. Es van parlar d'aspectes com l'aigua, l'agricultura i els boscos. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:31h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona