Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:06/07/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter i ATLL renoven el conveni per a continuar impulsant la millora del riu i el territori fluvial

El Consorci del Ter i ATLL renoven el conveni per a continuar impulsant la millora del riu i el territori fluvial

07/06/2018
Signatura de la renovació del conveni. D'esquerra a dreta, Joaquim Roca i Alfredo Gutiérrez
13/06/2018

El director general d’ATLL Concessionària de la Generalitat S.A., Alfredo Gutiérrez, i el president del Consorci del Ter, Joaquim Roca, van firmar el 7 de juny a l’Ajuntament de Campdevànol la renovació del conveni vigent des del 2016 i destinat a fer actuacions a la conca del riu Ter per preservar el patrimoni natural i la revalorització del patrimoni cultural d'elements vinculats a l'aigua. També, a la difusió i sensibilització pública a través de centres d'interpretació i punts d'informació en espais públics riberencs. El nou conveni entrarà en vigor a primers de juliol i anirà acompanyat d’una aportació de 20.000 euros per part d’ATLL, per a fer actuacions durant el segon semestre d'aquest 2018.

Durant aquest darrer any, l’acord de col·laboració ha permès actuacions de millores fluvials a Sarrià de Ter, Sant Julià de Llor i Bonmatí i Campdevànol, així com l’execució del Camí Voramera a Amer i un inventari de les fonts de Sant Hilari Sacalm, entre d’altres actuacions. També amb les aportacions d’ATLL s’ha pogut fer la restauració de la passera del Gurri al tram del Molí d’en Valls, a Gurb, que va ser una de les actuacions visitades abans de la signatura de l'acord.

Darrera actualització d’aquest contingut: 02/07/2020 a les 13:37h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona