Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:23/08/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Passeig del riu de Sarrià de Ter ja és accessible per a persones amb mobilitat reduïda

El Passeig del riu de Sarrià de Ter ja és accessible per a persones amb mobilitat reduïda

09/07/2018
Presentació dels treballs d'adequació del la zona del Passeig del riu de Sarrià de Ter
09/07/2018
Un moment de l'activitat d'anellament d'ocells
10/07/2018

Els treballs d’adequació s’han realitzat gràcies a la col·laboració entre CaixaBank i el Consorci del Ter

El 9 de juliol el president del Consorci del Ter, Sr. Joaquim Roca, i la Directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Sra. Gemma Batlle, juntament amb l'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, i el director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, van visitar els treballs que han permès adaptar la zona del Passeig del riu de Sarrià de Ter per fer-lo accessible a persones amb mobilitat reduïda. L’actuació ha tingut un cost de 4.500 euros. D’aquests, CaixaBank hi ha aportat 3.000 euros i el Consorci del Ter 1.500.

L’aportació de CaixaBank prové d’un acord de col·laboració amb el Consorci del Ter per fomentar l’accessibilitat, descoberta i divulgació als espais naturals fluvials del Ter. Amb l’acord, el Consorci va obrir una convocatòria adreçada a tots els ajuntaments que formen part de l’ens per presentar propostes de millora de l’accessibilitat als espais fluvials per a persones amb mobilitat reduïda. Es van presentar un total de quatre propostes dels ajuntaments de Manlleu, la Cellera de Ter, Sant Gregori i Sarrià de Ter. La proposta guanyadora va ser la de Sarrià de Ter.

L’obra ha consistit en fer una rampa, pavimentar amb sauló compactat, i posar taules de pícnic i una font, adaptades. En la visita d’aquest dilluns, l’associació El Blauet de Girona, va portar a terme un taller d’anellament d’ocells amb usuaris de MIFAS Girona.

Darrera actualització d’aquest contingut: 31/07/2019 a les 12:35h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona