Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:29/03/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consell de Govern del Consorci del Ter aprova tres convenis amb els ajuntaments de Camprodon, Sant Aniol de Finestres i Flaçà per fer millores ambientals al riu i al territori fluvial

El Consell de Govern del Consorci del Ter aprova tres convenis amb els ajuntaments de Camprodon, Sant Aniol de Finestres i Flaçà per fer millores ambientals al riu i al territori fluvial

Colònia Estabanell
Estat actual de la passera de Camprodon
24/07/2018

L’ens supramunicipal hi destinarà més d’11.000 euros a través d’un conveni de col·laboració que el Consorci té amb Aigües Ter Llobregat Concessionària de la Generalitat de Catalunya, S.A.

El Consell de Govern del 19 de juliol va aprovar tres convenis amb els ajuntaments de Camprodon, Sant Aniol de Finestres i Flaçà que serviran per finançar part dels treballs que aquests municipis portaran a terme per preservar el patrimoni natural i/o revaloritzar el patrimoni cultural d’elements vinculats als usos de l’aigua. En el conjunt de les tres actuacions el Consorci hi aportarà 11.446 euros, procedents del conveni de col·laboració que va firmar per aquest segon semestre del 2018 l’ens supramunicipal amb Aigües Ter Llobregat Concessionària de la Generalitat de Catalunya, S.A.

Amb l’Ajuntament de Camprodon, el Consorci del Ter col·laborarà en la redacció del projecte de restauració de la passera de la colònia Estabanell que es troba en molt mal estat, i que el consistori té la voluntat de restaurar-la i recuperar-ne el seu ús. A Sant Aniol de Finestres s’executarà la construcció d’un pas de peixos al Molí de Camós a l’alçada del nucli de Sant Esteve de Llémena que permetrà millorar la connectivitat fluvial. I a Flaçà es recuperarà un antic safareig públic i el seu accés, situat al pas de la Ruta del Ter. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:31h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona