Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS | VERSIÓ SOBRETAULA

Consorci del Ter

Data oficial:22/03/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter organitza les "Jornades del Ter" de presentació d'estudis i treballs de recerca sobre el patrimoni natural i cultural del riu Ter i la seva conca

El Consorci del Ter organitza les "Jornades del Ter" de presentació d'estudis i treballs de recerca sobre el patrimoni natural i cultural del riu Ter i la seva conca

01/12/2018
Jornades del Ter
30/07/2018

Els interessats en presentar ponències, estudis i treballs de recerca poden fer arribar la documentació fins el dia 15 d'octubre

El Consorci del Ter, organisme format per una setantena d’ajuntaments i cinc consells comarcals de la conca del riu Ter, aquest any celebra els seus 20 anys. Per commemorar-ho organitza, juntament a altres actes al llarg de l’any, unes jornades de difusió de projectes, treballs i estudis sobre el patrimoni natural del riu Ter i els seus afluents, i sobre el patrimoni cultural vinculat a l’aigua que tindran lloc el proper 1 de desembre a la Sala Polivant Burés d'Anglès. 

Les Jornades del Ter volen actuar de lloc de trobada, d’espai de referència i de mitjà per difondre tots aquells projectes que tenen a veure amb el riu, els seus afluents i el món de l’aigua en el nostre àmbit geogràfic de la conca del Ter i van destinades a:

  • Ciutadans i ciutadanes, que des dels seus àmbits professionals o vocacionals, estiguin interessats en la temàtica  dels nostres espais fluvials i el seu territori i tinguin el desig d’aprofundir en el seu coneixement.
  • Estudiants, universitaris, alumnes de batxillerat i altres persones que vulguin presentar projectes o treballs de recerca sobre el patrimoni natural i/o cultural vinculat a l’aigua del riu Ter i la seva conca.
  • Naturalistes i persones del món científic.

Les persones que vulguin presentar ponències, estudis, treballs de recerca o similars a les Jornades del Ter que tindran lloc a Anglès ho han de fer a través del formulari que trobaran adjunt en pdf.

Termini: fins al 15 d’octubre de 2018.

El Consorci del Ter seleccionarà els treballs que es presentaran a les Jornades, i ho comunicarà a les persones interessades.

D'altra banda, per assistir a les Jornades, cal inscriure’s al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al telèfon 93 850 71 52. La inscripció és gratuïta.

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/03/2019 a les 15:44h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona