Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:20/02/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter ja té més de 70 ajuntaments i consells comarcals consorciats

El Consorci del Ter ja té més de 70 ajuntaments i consells comarcals consorciats

27/09/2018
Assemblea del Consorci del Ter a Canet de la Tallada
28/09/2018

L’Assemblea de l’ens supramunicipal que va tenir lloc a Canet de la Tallada va aprovar la incorporació de quatre nous ajuntaments, arribant al 100% de municipis riberencs consorciats

L’Assemblea General del Consorci del Ter que va tenir lloc el 27 de setembre a l’Espai Canet de Canet de la Tallada (la Tallada d’Empordà) va aprovar la incorporació de quatre nous ajuntaments com a membres de ple dret de l’ens supramunicipal. Són els ajuntaments de Santa Maria de Besora, Brunyola i Sant Martí Sapresa, Quart i Pals. D’aquesta manera, el Consorci passa a estar format per 68 ajuntaments de la conca del Ter i cinc consells comarcals: Ripollès, Osona, la Selva, Gironès i Baix Empordà. Destacar, que amb la incorporació de Santa Maria de Besora, el Consorci ja representa el 100% de la població riberenca de la conca del Ter. La reunió, en la qual van assistir bona part dels alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores que formen part de l’ens, va aprovar tots els punts per unanimitat.

En l’Assemblea també es va aprovar el pressupost i la plantilla per a l’any que ve. El pressupost puja a 266.195,15 euros. En el transcurs de la reunió es van repassar els projectes més importants que s’han portat a terme al llarg d’aquest any 2018 com la promoció de la Ruta del Ter (un recorregut que enllaça a peu i en bicicleta els Pirineus i la mar mediterrània, seguint el curs del riu Ter) amb l’edició de la Guia Turística de la Ruta del Ter i la posada en servei de diferents rutes dels afluents o el projecte “Salut i Natura a la vora del Ter” de promoció d’hàbits saludables entre la població de la conca del riu Ter amb la col·laboració de Dipsalut, on a través de diverses activitats (anellament d’ocells, baixades en caiac, descoberta de ratpenats, excursions naturalístiques...) es combina el coneixement de la natura amb la promoció de la salut. Tampoc ens podem oblidar de les diferents inversions portades a terme en la millora del patrimoni natural i cultural de la conca del Ter i l’inici del projecte INTERREG “Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible – Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)”.

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/02/2019 a les 12:01h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona