Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:22/03/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci concedeix un ajut de 2.000 euros a través de l'Obra Social "la Caixa" a Camprodon per a millorar l'accés al riu per a persones amb mobilitat reduïda

El Consorci concedeix un ajut de 2.000 euros a través de l'Obra Social "la Caixa" a Camprodon per a millorar l'accés al riu per a persones amb mobilitat reduïda

Octubre 2018
Imatge de l'espai on s'actuarà
Octubre 2018
Perspectiva actual de l'espai
20/12/2018

L'últim Consell de Govern del Consorci del Ter, celebrat a mitjans de novembre, va aprovar la resolució de la convocatòria d'ajuts adreçada a tots els ajuntaments consorciats per a millorar l'accessibilitat als espais fluvials per a persones amb mobilitat reduïda, i així apropar a tota la ciutadania el medi natural del riu Ter i els seus afluents. L'ajut concedit és de 2.000 euros a través d'una aportació al Consorci del Ter de l'Obra Social "la Caixa". A la convocatòria oberta fins el 31 d'octubre s'hi van presentar dues propostes dels ajuntaments de Camprodon i Sant Joan de les Abadesses. La proposta guanyadora va ser la de Camprodon amb un projecte per fer accessible l'espai de la llera del Ter situat sota el Pont Nou. A Sant Joan es volia condicionar el camí de la baixada de la font de la Puda.

La zona que s'adequarà és un punt de trobada de caràcter polivalent i que s'utilitza per fer-hi diferents activitats. L'espai està distribuït en tres nivells, seguint l'orografia del terreny, i l'inferior no es pot considerar accessible per a persones amb mobilitat reduïda d'acord amb les normatives ja que hi ha diferents desnivells i no hi ha cap itinterari adaptat. Es proposa formar un gual, tipus deprimit amb franja de senyalització direccional per invidents, i un pas de vianants des del carrer Cerdanya. També es proposa refer dues rampes, de més del 20% de pendent, per unes que no tinguin un pendent superior al 8% i amb una amplada lliure de pas mínima de 2,30 metres una i 2,50 metres l'altra. El projecte té un cost total de 10.572,47 euros, IVA inclòs.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/03/2019 a les 15:44h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona