Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS | VERSIÓ SOBRETAULA

Consorci del Ter

Data oficial:23/04/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci es reuneix a Girona amb els socis del projecte "Turisme Transfronter Fluvial i Sostenible" (TTFS)

El Consorci es reuneix a Girona amb els socis del projecte "Turisme Transfronter Fluvial i Sostenible" (TTFS)

14/02/2019
Reunió de coordinació a Girona
15/02/2019

El 14 de febrer va tenir lloc al Centre Cívic del Pont Major de Girona la quarta reunió de coordinació entre tots els socis del projecte "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)", inclòs en la segona convocatòria del programa INTERREG V A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020. Els socis del projecte, a més del Consorci del Ter, són l'Ajuntament de Girona, l'Ajuntament de Lleida, l'Oficina de Turisme de Perpinyà i la Communaute Urbaine Perpignan Mediterranee (que n'és el cap de fila). 

A través d’aquest projecte es poden dur a terme actuacions que permeten millorar el patrimoni natural del Ter en trams urbans. El Consorci, en concret, ha inclòs en aquest projecte actuacions com la millora de la Ruta del Ter i la seva connectivitat en alguns àmbits (per exemple col·laborant en la construcció d’una passera per a vianants i bicicletes a Manlleu), la regulació i ordenació de les activitats que tenen lloc al riu Ter a través de la redacció –i futura aprovació- del Pla d’Usos del riu Ter, i accions diverses per afavorir la biodiversitat (amfibis, quiròpters, peixos, vegetació autòctona, etc.) i els hàbitats dels espais riberencs en diferents àmbits fluvials.

En la reunió es va parlar sobre la creació d'un pla de màrqueting i d'acció transfronterer i de les properes accions a portar a terme. El projecte finalitzarà la tardor de l'any que ve. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 11:02h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona