Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:25/04/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 120 persones han participat en les activitats d'educació ambiental que ha organitzat el Consorci del Ter aquest hivern

Més de 120 persones han participat en les activitats d'educació ambiental que ha organitzat el Consorci del Ter aquest hivern

Gener 2019
Taller de rastres a la neu
Febrer 2019
Col·locació caixes-niu a Anglès
Març 2019
Taller d'edició de vídeos de natura amb mòbil
Març 2019
Anellament d'ocells a Bordils
Març 2019
Taller de fotografia naturalista a Tavèrnoles
02/04/2019

Des del gener i fins a finals de març, el Consorci del Ter ha portat a terme cinc tallers i activitats d'educació i sensibilització ambiental en les quals hi han participat unes 125 persones.

Tres tallers s'han pogut fer a través de la col·laboració de Dipsalut ja que enguany i per sisè any consecutiu s'ha renovat l'acord per portar a terme activitats que combinen el coneixement de la natura amb la promoció de la salut sota el títol "Salut i Natura a la Vora del Ter". El primer, el 27 de gener, va ser un taller de rastres sobre la neu a Vilallonga de Ter dirigit per la biòloga Laura Roqué on hi van participar 29 persones. Els participants van trobar-se des d'un crani a plomes o avellanes menjades, pèl de senglar o una banya de cabirol. Més endavant, el 10 de febrer es van penjar les caixes-niu per a ocells construïdes en un taller al desembre a Anglès en una zona pròxima al riu. Hi van participar 22 persones. Per últim, el 24 de febrer, es va realitzar un taller d'edició de vídeos de natura amb mòbil a càrrec de Sergi Vila i Isabel Puig de CreatiBio a Torroella de Montgrí amb la participació de 12 persones. Les activitats organitzades conjuntament amb Dipsalut s'allargaran tot l'any.

D'altra banda, el Consorci també ha organitzat un taller d'anellament d'ocells a Bordils amb l'Associació El Blauet i un taller de fotografia naturalista a l'Espai Guilleries Savassona, a Tavèrnoles, amb Raül Carmona de Phototrekking el qual va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona. L'assistència global va ser d'unes seixanta persones. Les dues activitats es van fer el 31 de març.

La previsió d'activitats organitzades es pot consultar a l'apartat "Agenda" de la pàgina web.

 

 

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 11:02h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona