Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:15/09/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci, present a la inauguració de l'exposició "Desemboscant"

El Consorci, present a la inauguració de l'exposició "Desemboscant"

04/04/2019
Presentació de l'exposició "Desemboscant"
05/04/2019

La mostra es podrà veure fins el 31 de maig a Girona

El 4 d'abril va tenir lloc a la sala d'exposicions del Centre Cultural La Mercè la inauguració de l'exposició "Desemboscant", que recull el treball del naturalista i artista Martí Boada. La presentació va anar a càrrec del catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona, Joan Nogué.

Martí Boada Juncà és doctor en Ciències Ambientals i magíster i llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de fa més de 40 anys, Martí Boada desenvolupa una important tasca pedagògica en l'àmbit de l'educació ambiental. És membre del Comitè Espanyol del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA); de la Comissió de Comunicació i Educació de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natural (UICN); i del Fòrum Global 500 de les Nacions Unides. A més, treballa com a assessor científic de la UNESCO i és coautor de més d'una quarantena de llibres de pensament i divulgació científica.

Boada destaca, també, per la seva faceta com a artista, nascuda de l’atenta observació de la natura que capta a través de dibuixos i anotacions a les seves llibretes, i de la recollida d’elements orgànics del bosc. Després, un cop al seu taller, ho transforma en obres d’art.

“Desemboscant” permet veure un recull d’aquestes obres extretes de la naturalesa. La mostra també presenta una sèrie d’obres fetes en col·laboració amb artistes i amics: Cristina Coroleu, Jordi Cuixart, Àngels Freixenet, Carles Puche i Joan Rieradevall.

L’exposició, a cura d’Àngels Artigas i Rosa Llinàs i organitzada per l’Escola Municipal d’Art, és d’entrada lliure. Es pot visitar fins el 31 de maig.

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/09/2019 a les 12:46h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona