Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:03/12/2023

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci aprova un conveni amb l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora per senyalitzar les fonts urbanes del municipi

El Consorci aprova un conveni amb l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora per senyalitzar les fonts urbanes del municipi

Primavera 2019
Font de la Sagrada Família. Fotografia: web Ajuntament Sant Quirze de Besora
25/04/2019

El darrer Consell de Govern del Consorci del Ter de l'11 d'abril que va tenir lloc a l'Ajuntament de les Masies de Voltregà va aprovar un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Quirze de Besora per a la revalorització i senyalització de les fonts urbanes del municipi. El Consorci finançarà amb 3.000 euros la senyalització de les fonts existents que ja han estat catalogades i se n'ha fet difusió a la web municipal (http://www.ajsantquirze.cat/fonts/) amb la creació d'una ruta. L'objectiu és posar en valor les fonts de Sant Quirze de Besora. El Consorci del Ter hi col·labora ja que l'ens supramunicipal promou projectes de restauració en l'àmbit del patrimoni cultural vinculats als usos de l'aigua a través de la seva catalogació, protecció legal i adequació per a l'ús social. L'actuació ha d'estar finalitzada abans d'acabar l'any. 

La ruta de les fonts de Sant Quirze de Besora ha estat creada per fer un itinerari de passeig per a què els habitants del municipi puguin gaudir de les fonts del poble i dels paisatges que les envolten, així com la flora i la fauna que s'hi pugui trobar. Aquesta ruta recull les fonts del municipi i permetrà gaudir del passeig pels carrers del poble. En total hi ha inventariades 11 fonts: font de l'Espadaler, font del Bufí, font de la Sagrada Família, font de les Monges, font de Sant Jordi, font de la Mare de Déu de Lourdes, font del Cap del Carrer, font Fresca, font del Padró, font del Mil·lenari i font dels Mestres. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 30/11/2023 a les 10:43h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona