Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:15/09/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci participa a la reunió del projecte INTERREG "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible -Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)" a Lleida

El Consorci participa a la reunió del projecte INTERREG "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible -Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)" a Lleida

14/05/2019
Presentació pla de màrqueting
15/05/2019
Excursió del segon dia
15/05/2019
Un altre moment de l'excursió del segon dia
17/05/2019

Els dies 14 i 15 de maig, tècnics del Consorci del Ter van assistir al Museu de l'Aigua de Lleida a una reunió de coordinació del projecte INTERREG "Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible - Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)", del qual l'organisme n'és soci beneficiari. El primer dia es va presentar el plantejament estratègic del pla de màrqueting i pla d'acció transfronterer a través de les rutes dels diferents rius i el seu grau de desenvolupament, i el detall d'algunes accions. També es va treballar en grups. El següent dia hi va haver una excursió en bicicleta per un tram del riu Segre, fins als aiguamolls de Rufea per conèixer un dels espais que formen part del projecte i les accions que s’hi ha desenvolupat i les accions que s’hi portaran a terme.

El projecte està inclòs en la segona convocatòria del programa INTERREG V A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020. S'executa entre els anys 2017 i 2020 i puja a 2.226.856,35 euros, dels quals 1.473.456,62 corresponen a la sol·licitud total del FEDER. A més del Consorci, són socis del projecte els ajuntaments de Girona i Lleida, Turisme de Lleida, l'Oficina de Turisme de Perpinyà i la Communaute Urbaine Perpignan Mediterranee (cap de fila). A través del projecte es poden dur a terme actuacions que permeten millorar el patrimoni natural del Ter en trams urbans. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/09/2019 a les 12:46h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona