Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:19/04/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Girona reivindica el seu patrimoni fluvial amb la primera edició de l’Aplec dels 4 Rius

Girona reivindica el seu patrimoni fluvial amb la primera edició de l’Aplec dels 4 Rius

27/05/2019
Presentació de l'Aplec dels 4 rius a l'Ajuntament de Girona
29/05/2019

L’esdeveniment, impulsat per l’Associació Naturalistes de Girona i l’Associació La Sorellona, tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny al parc de les Ribes del Ter

Girona reivindicarà el seu patrimoni fluvial amb la primera edició de l’Aplec dels 4 Rius, que tindrà lloc a la ciutat els dies 8 i 9 de juny. El parc de les Ribes del Ter serà l’escenari d’aquesta festa de la natura organitzada per l’Associació Naturalistes de Girona i l’Associació La Sorellona i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona i del Consorci del Ter.

Les dues jornades combinaran activitats de sensibilització i divulgatives, com la fira d’entitats ambientals, tallers naturalistes, rutes de descoberta o itineraris interpretatius, amb propostes més lúdiques i d’oci, com una gimcana, actuacions musicals o una mostra de jocs tradicionals i sostenibles.

L'Aplec dels 4 Rius es va presentar el 27 de maig i va comptar amb la presència del regidor en funcions de Paisatge i Hàbitat Urbà de Girona i vocal del Consell de Govern del Consorci del Ter, Narcís Sastre. Sastre va manifestar que “aquest aplec és una de les primeres intervencions a la ciutat emmarcades dins del projecte POCTEFA, que serveix per fer actuacions de dinamització al territori vinculades amb els rius, lligant medi natural i turisme d’una forma sostenible". La roda de premsa de presentació també va comptar amb el director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, i dels representants de les entitats La Sorellona i l’Associació de Naturalistes de Girona, Núria Canals i Ferran Canudas, respectivament.

L’Aplec dels 4 Rius compta amb el finançament del projecte INTERREG-POCTEFA “Turisme transfronterer fluvial i sostenible – Têt, Ter, Fluvià i Segre (TTFS)”.

Podeu consultar més informació al web www.aplec4rius.cat

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 11:02h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona