Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:04/06/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > L'Escola Segimon Comas, de Sant Quirze de Besora, finalista als mSchools Student Awards amb un projecte sobre el llibre "El tresor del Ter" que cedeix en préstec el Consorci del Ter

L'Escola Segimon Comas, de Sant Quirze de Besora, finalista als mSchools Student Awards amb un projecte sobre el llibre "El tresor del Ter" que cedeix en préstec el Consorci del Ter

08/06/2019
Els alumnes de sisè en l'acte de lliurament de premis a la Farga de l'Hospitalet. Fotografia: Escola Segimon Comas
12/06/2019

L'organisme deixa gratuïtament exemplars del llibre des de fa 10 anys perquè els alumnes de primària l'incorporin en les seves lectures

L'escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora ha quedat finalista amb el projecte "El tresor del Ter" a la sisena edició del concurs mSchools Student Awards, en la categoria Mobile History Map. MSchools és un programa d'aprenentatge mòbil amb múltiples facetes que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA. Com a acte de cloenda del curs, els promotors del programa mSchools convoquen els mSchools Student Awards en les seves modalitats d’App Education, Mobile History Map i Scratch Challenge per premiar les produccions realitzades pels alumnes en aquestes tres iniciatives. El lliurament de premis va tenir lloc el 8 de juny a la Farga de l'Hospitalet.

En la categoria Mobile History Map, en la qual va participar l'escola Segimon Comas, es vol promoure la creació de projectes singulars de qualsevol àmbit curricular relacionats amb l’entorn més proper (barri, municipi, comarca, etc.) al centre, desenvolupats pels alumnes i compartits a la plataforma digital de georeferenciació Mobile History Map. El treball dels alumnes de cicle superior de l'escola de Sant Quirze va centrar-se en georeferenciar una sèrie de punts seleccionats a partir de la lectura del llibre "El tresor del Ter", que el Consorci del Ter cedeix gratuïtament a les escoles des de fa 10 anys perquè els alumnes de primària l'incorporin en les seves lectures. El llibre té la voluntat de fer difusió del patrimoni del riu Ter i el seu autor és Xavier Margenat. El resultat del projecte es pot consultar aquí

 

 

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2020 a les 15:37h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona