Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:02/04/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter participa en una plantada solidària a la bassa de la Massana a Salt

El Consorci del Ter participa en una plantada solidària a la bassa de la Massana a Salt

06/03/2020
Participants en l'activitat de voluntariat
10/03/2020

El 6 de març, tècnics del Consorci del Ter van participar com a monitors a una gran plantada de 250 arbres a la Bassa de la Massana de Salt que va comptar amb més de 350 voluntaris entre alumnes d'escoles, instituts, particulars i un grup de treballadors de l'Espai Gironès. I és que aquests arbres provenen de la campanya solidària que es va portar a terme el Nadal passat a l'Espai Gironès "Temps per al planeta. Més temps a l'Espai, més arbres a la terra". L'acció ha de contribuir també a erradicar la canya americana que consumeix 200 vegades més aigua que la planta autòctona.

La campanya de l'Espai Gironès que es va fer en col·laboració amb la Fundació Plant-for-the-Planet, ha tingut com a objectiu conscienciar nens i adults sobre els problemes del canvi climàtic i la justícia climàtica global. La iniciativa ha estat centrada en la crisi climàtica i en la necessitat d’impulsar accions que redueixin els efectes que s’estan produint en el medi ambient com a conseqüència de l’escalfament del planeta. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 01/04/2020 a les 19:21h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona