Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:23/11/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci participa en en la tercera fase dels processos de participació del tercer cicle de la Planificació Hidrològica del Districte de Conca Fluvial de Catalunya

El Consorci participa en en la tercera fase dels processos de participació del tercer cicle de la Planificació Hidrològica del Districte de Conca Fluvial de Catalunya

02/11/2020
Un moment de la sessió
03/11/2020

El 2 de novembre la directora del Consorci del Ter, Teia Puigvert, va participar en la 3a Fase (Tallers propostes virtuals) dels processos de participació del tercer cicle de la Planificació Hidrològica del Districte de Conca Fluvial de Catalunya, en l'àmbit de Girona, que està portant a terme l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). L'objectiu era debatre i contrastar entre diferents agents del territori mesures per aconseguir el bon estat ecològic dels ecosistemes fluvials, partint del document proposta de l'ACA sobre "Qualitat de les aigües i restauració fluvial".

Aquesta és la tercera fase del procés (2019-2021) on primer hi va haver sessions informatives, després sessions de diagnosi i ara tallers de propostes que s'han hagut de portar a terme online per la pandèmia de la Covid 19. Es recullen propostes pel que fa al Pla de gestió i al Programa de Mesures proposat. Finalment, hi haurà una quarta fase de sessions de retorn. A més, amb l'objectiu d'oferir un espai virtual on recollir propostes per territori i temàtica, aquestes es poden fer arribar fins al 23 de novembre en un fòrum temàtic en línia.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/11/2020 a les 14:42h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona