Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:23/11/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci participa en el fòrum final de presentació de resultats dels tallers de co-creació de la nova estratègia de turisme sostenible del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter

El Consorci participa en el fòrum final de presentació de resultats dels tallers de co-creació de la nova estratègia de turisme sostenible del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter

04/11/2020
Un moment del fòrum final
09/11/2020

El 4 de novembre la tècnica de comunicació del Consorci del Ter, Lídia Traveria, va participar en el fòrum final de presentació dels resultats del taller de co-creació de la nova estratègia de turisme sostenible del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter i els seus municipis per a la renovació de la carta de Turisme Sostenible per al període 2021-2025. Es van presentar quatre propostes pilot, la creació d'una xarxa d'itineraris a partir d'un de general, promoure el coneixement del parc entre els habitants dels municipis que l'integren i els visitants, crear una proposta adreçada al públic infantil amb el nom de "Guardians del Parc" i l'adaptació dels circuits a qualsevol tipus de capacitat (multisensorial, mobilitat reduïda...), així com la reducció de l'empremta de carboni. L’objectiu general és arribar a ser el Parc més ecoeficient i accessible del Mediterrani.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/11/2020 a les 14:42h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona