Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:06/07/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter incorpora un nou membre, l’Ajuntament de Cassà de la Selva

El Consorci del Ter incorpora un nou membre, l’Ajuntament de Cassà de la Selva

29/09/2021
Un moment de l'Assemblea telemàtica
30/09/2021

L’Assemblea General de l’organisme va aprovar l’adhesió i es va donar compte dels projectes i activitats portades a terme l’últim any

El Consorci del Ter va celebrar el 29 de setembre l’Assemblea General Ordinària, en format telemàtic, que va aprovar la incorporació d’un nou membre, l’Ajuntament de Cassà de la Selva. D’aquesta manera, l’organisme passa a estar format per 71 ajuntaments de la conca del Ter i cinc consells comarcals: Ripollès, Osona, la Selva, Gironès i Baix Empordà. En la reunió, en la qual van assistir bona part dels representants que formen part de l’ens, es van aprovar tots els punts per unanimitat.

En l’Assemblea es va aprovar el pressupost i la plantilla per l’any que ve. El pressupost puja a 287.329,86 euros. En el transcurs de la reunió es van repassar els projectes més importants que s’han portat a terme durant l’últim any, com l’INTERREG “Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible” (TTFS), l’Erasmus + FireShepherds “Pastores del siglo XXI: mejora del profesionalismo en el manejo de ganadería extensiva, incendios forestales y paisaje en la era del cambio global” o actuacions relacionades amb els plans de conservació Post-LIFE i els espais en custòdia. A més s’han portat a terme millores a la Ruta del Gurri i el projecte “Salut i Natura inclusiva a la vora del Ter” amb la col·laboració de Dipsalut, on a través de diverses activitats (anellament d’ocells, baixades en caiac, excursions naturalístiques...) es combina el coneixement de la natura amb la promoció de la salut.

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:59h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona