Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:20/10/2021

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Aquest estiu s'han organitzat nou activitats i tallers en el marc del projecte "Salut i Natura inclusiva a la Vora del Ter"

Aquest estiu s'han organitzat nou activitats i tallers en el marc del projecte "Salut i Natura inclusiva a la Vora del Ter"

11/07/2021
Descens en caiac al Baix Ter
24/074/2021
Nit d'astronomia a Pardines
13/07/2021
Taller pesca científica Salt
05/10/2021

Les propostes que combinen el coneixement de la natura amb la promoció de la salut compten amb el suport de Dipsalut i hi van prendre part 153 persones

El Consorci del Ter ha continuat aquest estiu realitzant diferents activitats i tallers a través de l'acord de col·laboració amb l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) per portar a terme propostes que combinen el coneixement de la natura amb la promoció de la salut amb el projecte "Salut i Natura inclusiva a la Vora de Ter". Des de finals de juny a setembre s'han organitzat nou activitats en les quals hi han participat 153 persones. Entre les activitats se n'han organitzat d'obertes a la ciutadania, amb inscripció prèvia, i d'altres amb col·lectius específics del territori. En totes elles es van aplicar els criteris sanitaris vigents en cada moment, a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Les activitats adreçades a col·lectius han estat les següents: un descens en caiac entre Colomers i Verges amb joves del Programa d'Inserció Laboral (PIL) Girona el 29 de juny; un taller de pesca científica al Pla dels Socs de Salt amb joves del Programa d'Inserció Laboral (PIL) Ter el 13 de juliol; dos tallers de descoberta de l'entorn a Ripoll amb usuaris de la Fundació MAP els dies 21 de juliol i 13 d'agost; i una sortida de marxa nòrdica amb usuaris del Centre de Recursos de la Gent Gran de Salt el 27 de setembre.

Pel que fa a les activitats obertes se n'han organitzat quatre. Un descens en caiac l'11 de juliol, una nit d'observació d'estels a Pardines el 24 de juliol, una descoberta de l'entorn al bosc d'Engelats a Campelles el 19 de setembre i un taller de pesca científica a Sant Julià de Ramis/Medinyà el 25 de setembre.

Aquestes activitats les han dirigit entitats, empreses i associacions de natura del territori com Kayak del Ter, la Sorellona, Centre d'Educació Ambiental Alt Ter, Nordic Walking Girona, entre altres.

Les activitats vinculades a aquest projecte van començar el 29 de març i se n'han realitzat un total de 23 amb la participació de 534 persones.

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2021 a les 13:07h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona