Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:02/12/2021

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Renovem la senyalització de diferents cartells instal·lats a l’àmbit fluvial del riu

Renovem la senyalització de diferents cartells instal·lats a l’àmbit fluvial del riu

Octubre 2021
Nou cartell sobre l'itinerari de natura del Pantà de Cal Gat
Octubre 2021
Cartell i banderola a la zona del Pantà de Cal Gat
Octubre 2021
Nou cartell al mirador de Susqueda
Octubre 2021
Nou cartell illa de la Pilastra
15/10/2021

Aquests s’han adaptat al manual de senyalització d’espais naturals i s’han finançat a través de la Diputació de Girona

El Consorci del Ter ha renovat la senyalització de diferents cartells instal·lats a l’àmbit fluvial del riu Ter, seguint el manual de senyalització d’espais naturals de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és que els ciutadans, tant locals com visitants, trobin un seguit d’elements interpretatius coherents i unificats que ajudin a gaudir de l’entorn i que permetin conèixer amb més profunditat els valors que han motivat la protecció dels diferents espais naturals protegits. L’actuació s’ha finançat a través de la Diputació de Girona, de la línia de subvencions per al desenvolupament d’actuacions de conservació del patrimoni natural per a Consorcis gestors d’espais naturals d’interès natural.

En concret, s’han renovat tres cartells al paratge natural emblemàtic del Pantà de Cal Gat a Sant Joan de les Abadesses; un plafó gran, un cartell petit i una banderola. Tots ells presentaven signes de degradació pel pas del temps i les inclemències meteorològiques. També s’ha reordenat la informació existent al mirador de Susqueda amb la instal·lació d’un únic cartell i la retirada dels antics. Per últim, s’ha restituït un cartell situat a Riberes del Baix Ter, a l’entorn de l’illa de la Pilastra, al terme municipal de Sant Gregori, que va quedar malmès pel temporal Gloria. Aquest conté informació referent als valors de l’espai.

Amb tot, des del Consorci es pretén conscienciar sobre la importància dels rius en general i del riu Ter, en particular, com a connectors de diferents àrees protegides i com a reservoris de biodiversitat.

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 07:49h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona