Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:02/12/2021

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > L’Agència Catalana de l’Aigua atorga una subvenció de 20.000 euros al Consorci del Ter per a la redacció del Pla d’Usos sobre serveis i activitats recreatives del Ter

L’Agència Catalana de l’Aigua atorga una subvenció de 20.000 euros al Consorci del Ter per a la redacció del Pla d’Usos sobre serveis i activitats recreatives del Ter

Arxiu
Vista del riu Ter
19/10/2021

El Consorci del Ter ha rebut una subvenció de 20.000 euros de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) a través d’una línia d’ajuts destinada a sufragar les despeses per a la redacció de plans d’usos per a trams fluvials en l’àmbit de les conques internes. Des de l’organisme s’impulsa la redacció del Pla d’Usos sobre serveis i activitats recreatives del Ter amb l’objectiu d’ordenar la presència de serveis i activitats recreatives existents i potencials a la conca, d’acord a uns criteris ambientals i de seguretat, per tal d’estimular l’activitat social i econòmica a l’entorn del riu, de manera sostenible, bo i preservant els valors naturals i paisatgístics de la conca.

Aquest Pla d’Usos es redacta per al curs principal del riu Ter, que serà objecte de mesures d’ordenació concretes. Tanmateix, inclourà determinacions genèriques que, mitjançant l’instrument que s’estableixi, podrien ser aplicables a nivell de tota la conca: tot el recorregut dels rius Ter (208 quilòmetres), Freser i Daró i tots els seus afluents. Comentar que, en paral·lel, el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de la Cellera de Ter ja estan tramitant els Plans d’Usos dels embassaments de Sau i el Pasteral, i el Consorci treballarà coordinadament amb els ens encarregats de la redacció d’aquests documents.

El Pla ha de regular el desenvolupament de totes les activitats recreatives i serveis de lleure que s’efectuïn a la conca del Ter en major o menor mesura, adaptant-se a la normativa existent i desenvolupant noves regulacions i ordenacions que permetin compatibilitzar la preservació del medi amb el seu gaudi.

Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2021 a les 14:08h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona