Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:28/05/2023

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Activitat de neteja de l'entorn natural de Ripoll en col·laboració entre el Consell Comarcal del Ripollès, el Club Excursionista Ripoll i el Consorci del Ter

Activitat de neteja de l'entorn natural de Ripoll en col·laboració entre el Consell Comarcal del Ripollès, el Club Excursionista Ripoll i el Consorci del Ter

07/05/2022
Fotografia de grup dels participants
07/05/2022
Acció de neteja a Ripoll
07/05/2022
Arribant a Campdevànol
07/05/2022
Neteja de la llera del Ter a Ripoll
07/05/2022
Activitat de neteja a Ripoll, separació de residus recollits
11/05/2022

Es van recollir vint quilos de residus en el marc de la campanya Let's clean up day

Una vintena de persones es van sumar el 7 de maig a l'activitat de neteja de l'entorn natural de Ripoll en el marc del Let's clean up day de la campanya Let's clean up Europe organitzada conjuntament entre el Consell Comarcal del Ripollès, el Club Excursionista Ripoll i el Consorci del Ter. L'activitat va comptar amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya, que coordina l'acció en clau nacional i facilita material com bosses, sacs i guants per fer la recollida. En l'acció hi va participar el president del Consell Comarcal del Ripollès i vocal del Consell de Govern del Consorci del Ter, Joaquim Colomer.

Els particiants, en el marc d'una caminada popular van recórrer el camí ral entre Ripoll i Campdevànol i van recollir la brossa que hi van anar trobant. A la tornada, una part del grup va passar pel camí que passa per l’altre costat del riu Freser, seguint la Ruta del Freser -fins a Ordina- i, en acabat, van netejar la llera del Ter entre els ponts de Macià Bonaplata i de La Lira, a Ripoll.

Tots els residus recollits pels participants es van destriar per fraccions en contenidors que es van ubicar especialment per a l’ocasió a la plaça coberta de Campdevànol i al passeig del mestre Guich, de Ripoll. El còmput global ha resultat en vint quilos de brossa recollida. Concretament, quinze quilos corresponien a rebuig i cinc, a envasos. Les quantitats de paper i orgànica eren negligibles i no es van trobar restes de vidre. Entre els residus, destacaven plàstics de grans dimensions, cordills, peces de porexpan i puntes de cigarret. En definitiva, residus molt lleugers.

Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2023 a les 13:18h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona