Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:27/02/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló firmen un conveni de custòdia fluvial per l’estudi i gestió d’actuacions a espais riberencs del Ter a l’entorn de Borgonyà i Vilaseca

El Consorci del Ter i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló firmen un conveni de custòdia fluvial per l’estudi i gestió d’actuacions a espais riberencs del Ter a l’entorn de Borgonyà i Vilaseca

09/06/2022
Imatge del Ter a Borgonyà
22/11/2023

L’acord és per 4 anys, prorrogable per 4 anys més

El Consorci del Ter i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló han firmat un conveni de custòdia per a l’estudi i l’encàrrec de gestió d’actuacions de custòdia fluvial a espais riberencs del Ter; en concret, de diverses finques a l’entorn de Borgonyà i Vilaseca. Són tres terrenys que en conjunt tenen una superfície aproximada de 4 hectàrees. Amb aquest nou conveni de custòdia per 4 anys, prorrogable 4 anys més, el Consorci del Ter passarà a gestionar 8 espais emblemàtics del riu Ter.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló té els terrenys mitjançant un contracte de cessió d’ús. Des del Consorci del Ter ara es promouran i elaboraran propostes de gestió de l’espai i la programació anual d’actuacions. De fet, l’any 2021, el Consorci d’acord amb els ajuntaments de Sant Vicenç de Torelló i Torelló, va sol·licitar un recurs del catàleg de serveis de la Diputació de Barcelona als ens locals per a la redacció de projectes de conservació, restauració i millora del patrimoni natural per a l’àmbit del riu Ter a l’entorn del nucli de Borgonyà i la confluència amb el Ges a Torelló. D’aquell recurs se’n deriva la voluntat dels ajuntaments i del Consorci per poder desenvolupar el projecte i treballar conjuntament per a la millora d’aquests espais fluvials. El Consorci ja havia firmat l’any 2020 un conveni de custòdia fluvial amb l’Ajuntament de Torelló per l’espai Matabosch-La Bardissa.

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 12:22h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona