Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:08/05/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El gerent del Consorci del Ter presenta una comunicació al II Congrés de l'Aigua a Catalunya

El gerent del Consorci del Ter presenta una comunicació al II Congrés de l'Aigua a Catalunya

22/03/2017
Ponç Feliu realitzant la seva intervenció al II Congrés de l'Aigua
22/03/2017
Un altre moment de la presentació de la comunicació
28/03/2017

El 22 de març el gerent del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va presentar la comunicació "Consorci del Ter: Gestió fluvial i dinamització territorial des de l'àmbit local" al II Congrés de l'Aigua a Catalunya que va tenir lloc durant dos dies a l'Auditori del CosmoCaixa a Barcelona. Feliu també va explicar el projecte LIFE Potamo Fauna, per donar-lo a conèixer en aquest ampli fòrum d’empreses, entitats i persones que treballen en la gestió de l’aigua i els espais fluvials. El congrés es va dividir en diferents sessions: aigua i medi natural -on va intervenir el Consorci del Ter-, governança de l'aigua, gestió de les infraestructures hidràuliques, usuaris de l'aigua, R+D+I en el sector de l'aigua i aigua, sostenibilitat i economia circular.  En cada sessió es van presentar diferents ponències, comunicacions i hi va haver taules rodones.

La presentació del Congrés va anar a càrrec de Xavier Latorre, president de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua, organitzadors del congrés. Aquest congrés tenia l'objectiu de permetre la participació activa del màxim número d'agents involucrats en la planificació, ordenació i gestió dels serveis relacionats amb el cicle integral de l'aigua i, en conseqüència, la pretensió d'adreçar-se al conjunt de les administracions públiques amb competències en la matèria, als gestors públics o privats sota la responsabilitat dels quals es desenvolupen les competències que les lleis atribueixen a cadascun d'ells, als professionals de les diferents qualificacions que hi actuen i, en general, a tots aquells ciutadans interessats i preocupats per la millora de l'eficiència quantitativa i qualitativa de l'aigua que consumeixen.

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/05/2024 a les 10:45h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona