Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:19/04/2018

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci assisteix a la presentació de la revisió de l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat

El Consorci assisteix a la presentació de la revisió de l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat

Abril 2017
Imatge de la presentació de la revisió
2017
Resum de les diferents fases del procés
19/04/2017

El 10 d’abril va tenir lloc a la sala Carles Rahola de l’edifici de la Generalitat a Girona, la presentació per part del Director General de Polítiques Ambientals, Ferran Miralles, de la revisió de l’Estratègia de patrimoni natural i biodiversitat, en una de les sessions de participació territorial organitzades per la Generalitat. Per part del Consorci del Ter hi va ser present la tècnica de projectes, Teia Puigvert.

El març de 2017 es va iniciar el procés de participació ciutadana per donar a conèixer la proposta de continguts als sectors més vinculats amb els objectius de l’Estratègia i a la ciutadana en general i per recollir les seves propostes. Aquesta proposta és fruït del treball d’una comissió tècnica de seguiment creada dins la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat i de reunions bilaterals amb altres departaments. La proposta ha quedat estructurada en 6 àmbits (el coneixement i la gestió de la informació sobre el patrimoni natural; la conservació dels hàbitats, les espècies i els processos ecològics; el model territorial; la integració de les polítiques sectorials; l’estructura administrativa i el marc legal i; la implicació social), 16 objectius estratègics, 35 objectius operatius i 111 accions. El document base es pot consultar aquí (fins el dia 2 de maig).

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2018 a les 11:04h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona