Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:07/07/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > Assistim a la inauguració de les Jornades de Medi Natural a Girona

Assistim a la inauguració de les Jornades de Medi Natural a Girona

21/05/2022
Inauguració de les 10es Jornades de Medi Natural a Girona
23/05/2022

S'hi han presentat projectes, experiències i treballs de recerca relacionats amb el medi natural de l'entorn més proper

La directora del Consorci del Ter, Teia Puigvert, va assitir el 21 de maig a la inauguració de les 10es Jornades de Medi Natural de Girona organitzades per l'Ajuntament de Girona en col·laboració amb la Universitat de Girona (UdG), els docents dels centres de secundària de la ciutat, entitats naturalistes, el Consorci del Ter, el Consorci de les Gavarres, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i la Diputació de Girona. La conferència inaugural va anar a càrrec de Montse Vilà, professora d'investigació de l'Estación Biológica de Doñana (EDB-CSIC), sota el títol "Causes i conseqüències de les invasions biològiques". 

Les jornades, que van tenir lloc a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona, es convoquen biennalment des de l'any 2003 i són un espai on persones del món científic, estudiants universitaris, alumnes de batxillerat o entitats naturalistes donen a conèixer projectes, experiències i treballs de recerca relacionats amb el medi natural de l'entorn més proper. Durant tot el dia es van presentar una dotzena de ponències, que van concloure amb la conferència "Emergència climàtica. Ara és el moment d'actuar" de la mà de Cori Calero, periodista especialitzada en ciència i medi ambient. El diumenge van tenir lloc dues sortides de camp.

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:59h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona