Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:29/02/2024

Capçalera
Portada > Actualitat > Agenda > Neteja de l'entorn natural a Ripoll

Neteja de l'entorn natural a Ripoll

07/05/2022
Cartell de l'activitat

Dia i hora: dissabte 07/05/2022 de les 9:00 a les 13:00

Lloc: Ripoll. Punt de trobada: Centre Cívic Eudald Graells (Passeig del Mestre Guich, s/n)

Organitza: Consell Comarcal del Ripollès, Consorci del Ter i Club Excursionista de Ripoll

Activitat de neteja de l'entorn natural en col·laboració entre el Consell Comarcal del Ripollès, el Club Excursionista de Ripoll i el Consorci del Ter, i emmarcada en el Let's clean up day de la campanya Let's clean up Europe. Es tracta d'una iniciativa que consisteix en fer una neteja d'un paratge natural gràcies a la suma d'esforços de voluntaris. Es compta amb el suport de l'Agència Catalana de Residus, que coordina l'acció en clau nacional i facilita material com bosses, sacs i guants per fer la recollida.

La neteja es portarà a terme en una caminada popular que organitza el Club Excursionista Ripoll, on els participants aprofitaran el recorregut, fins a Campdevànol pel camí ral, per recollir la brossa que puguin trobar per aquells entorns. D'altra banda, els que ho prefereixin, podran contribuir a la neteja de les lleres del riu Ter, entre l'aiguabarreig amb el Freser i la zona de can Guetes. En els dos casos el punt de trobada és el mateix, al centre cívic Eudald Graells.

Per participar a l'activitat es recomana fer una inscripció prèvia, a través del formulari que podeu trobar aquí, o bé trucant al telèfon 972.70.32.11 (de dilluns a divendres, de 8:30 a 14:30 hores i dimarts també de 16 a 19 hores).

Darrera actualització d’aquest contingut: 08/02/2024 a les 12:11h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona