Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:29/02/2024

Capçalera
Portada > Utilitats > Política de privacitat

Política de privacitat

La utilització de la web i/o de qualsevol dels serveis oferts pel Consorci del Ter implica l'acceptació per l'usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privacitat i que les seves dades personals siguin tractades segons s'estipula en ella. Si us plau, tingui en compte que tot i que hi pugui haver enllaços de la nostra web a d’altres webs o xarxes socials, aquesta Política de Privacitat no s'aplica a les webs d'altres companyies o organitzacions a les que la web estigui redirigida. Consorci del Ter no controla el contingut de les webs de tercers, ni accepta qualsevol responsabilitat pel contingut o les polítiques de privacitat d'aquestes webs.

En diverses pàgines de les webs del Consorci del Ter, es sol·licita als usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etcètera, per tal de dur a terme la gestió o servei que han sol·licitat, i amb el compliment de les condicions de seguretat i confidencialitat que exigeix la legislació vigent en cada cas. Aquestes dades s’integren en els corresponents fitxers del Consorci del Ter d’acord amb la legislació o la normativa vigent.

El Consorci del Ter garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, i també la implantació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixin la seguretat d’aquestes dades.

El Consorci del Ter utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada i en cap cas es cediran o comunicaran a tercers sense consentiment de l"usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Informació bàsica sobre el tractament de dades

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, (RGPD), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), li oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals: 

Responsable del tractament

CONSORCI DEL TER

Finalitat del tractament

Realitzar les nostres activitats per crear i gestionar serveis o activitats d’interès comú  a tot el territori del riu Ter i informar sobre aquestes activitats.

Legitimació del tractament

El tractament és necessari per poder resposta a les sol·licituds dels interessats, per dur a terme les nostres activitats, per gestionar-ne la participació dels l’interessat i  per fer-ne difusió.  És per a aquests tractaments per als que sol·licitem el seu consentiment. Vostè podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment.

Procedència de les dades

Les dades les proporcionen els nostres col·laboradors, els participats en les nostres activitats i els sol·licitants d’informació.

Comunicació de dades

Les seves dades seran comunicades a les administracions públiques, sempre que ho exigeixi la legislació vigent, i a totes aquelles entitats amb que sigui necessari per poder complir amb la finalitat del tractament.

Termini de conservació

Mentre es mantingui la relació amb el Consorci i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

Drets

Els interessats tenen dret a exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, davant del Responsable del tractament i a  dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Informació addicional

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre el tractament de dades  a continuació les "Qüestions sobre privacitat".

 

Qüestions sobre privacitat 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: Consorci del Ter

CIF: P0800060F

Adreça: Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter), 08560 – Manlleu

Email: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita per realitzar les nostres activitats per crear i gestionar serveis o activitats d’interès comú  a tot el territori del riu Ter i informar sobre aquestes activitats, i és per això que sol·licitem el seu consentiment.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre sigui usuari dels nostres serveis o en vulgui rebre informació, i  després, durant el terminis establerts per complir amb les nostres obligacions legals.

Les imatges dels participants en les nostres activitats es conservaran durant el temps que duri la difusió de l’activitat en que s’hagin captat.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment, que podrà revocar en qualsevol moment.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Realitzarem comunicacions de dades sempre que ho exigeixi la legislació vigent per atendre les nostres obligacions legals amb les diferents administracions competents, i quan siguin necessari per a la prestació del servei sol·licitat per l’interessat. El fet de no facilitar les dades a aquestes  entitats, pot comportar que no es pugui complir amb la prestació dels serveis objecte del present contracte.

Les imatges dels participants en les nostres activitats, atès que seran difoses en mitjans de comunicació i xarxes socials en que el CONSORCI DEL TER en faci difusió, podran ser visualitzades pels tercers que hi accedeixen.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

• Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant o no  les seves dades personals.

• Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les que es van recollir.

• En determinades circumstàncies els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

• També, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. En aquest cas deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o per a l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

• Els interessats també tenen dret a la portabilitat de les seves dades.

• Finalment, els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control competent.

Com pot exercir els seus drets?

Pot exercir els seus drets  enviant-nos la seva petició per escrit, amb  còpia del seu DNI, a la nostra adreça física o electrònica, indicant la referència “LOPD”.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessats. L'interessat garanteix que les dades personals facilitades són certes i es fa responsable de comunicar-ne qualsevol modificació. Les dades que estiguin marcades amb un asterisc seran obligatòries per poder donar-li el servei sol·licitat.

Quines dades tractem?

Les categories de dades que  podem tractar en la prestació dels nostres serveis són:

• Dades d'identificació

• Adreces postals o electròniques

Les dades són limitades, atès que únicament tractem les dades necessàries per a l’oferiment i la prestació del servei, en cas de consentiment.

No tractem dades especialment protegides.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Apliquem les mesures de seguretat establertes a l'article 32 del RGPD, per tant hem adoptat les mesures de seguretat necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de dades que realitzem, amb mecanismes que ens permeten garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanent dels sistemes i serveis de tractament.

Algunes d’aquestes mesures són:

  • Informació de les polítiques de tractament de dades al personal.
  • Realització de  còpies de seguretat periòdiques.
  • Control d'accés a les dades.
  • Processos de verificació, avaluació i valoració regulars. 

 

Actualitzat el 18 de febrer de 2019

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/02/2019 a les 08:51h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona