Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:27/03/2019

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta el Pla d'Accions 2019 al sector turístic

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta el Pla d'Accions 2019 al sector turístic

19/12/2018
Presentació del Pla d'Accions a la Casa de Cultura
20/12/2018

El 19 de desembre el director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va assistir a la Casa de Cultura de Girona a la presentació del Pla d'Accions i Objectius (PAO) del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L'acte va comptar amb la participació de Jaume Dulsat, vicepresident executiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Jaume Marín, cap de màrqueting de l'entitat. En la presentació es va anunciar la prolognació de la declaració de l'Any del Turisme Cultural per 2019 i es van repassar les actuacions més remarcables i les fites assolides per l'entitat i el sector en l'exercici 2018. També es van donar a conèixer les 20 accions referents programades per al 2019, com ara l'impuls i desenvolupament del projecte de candidatura de la Costa Brava 2021, Reserva de la Biosfera; el desplegament de l'acció especial TastEmotion a Anvers, Amsterdam i Estocolm; l'acció Costa Brava Girona Sustainable Trade Week; la Setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona al País Basc; la presentació dels productes Pirineus, natura i turisme actiu, i cultural a Israel; o la implicació en el projecte SIITC (Sistema d'Intel·ligència i Informació Turística de Catalunya), entre d'altres. A més, es va anunciar que els principals mercats emissors de turisme en els quals s'incidiria serien França i Regne Unit, com a mercats estrella, i Alemanya, Països Nòrdics, Benelux, Països de l'Est, Estats Units i País Basc i Madrid, com a mercats prioritaris.

Darrera actualització d’aquest contingut: 13/03/2019 a les 15:44h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona