Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:04/06/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter participa en una reunió del grup de treball per a l'obtenció de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Ripollès

El Consorci del Ter participa en una reunió del grup de treball per a l'obtenció de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Ripollès

02/07/2019
Un moment de la reunió al Museu Etnogràfic de Ripoll
03/07/2019

El director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va participar el 2 de juliol en la reunió de membres del grup de treball de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Ripollès que aquests dies rep la visita d'auditoria per a la seva obtenció. La reunió va tenir lloc al Museu Etnogràfic de Ripoll. 

La candidatura per a l'obtenció de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Ripollès 2019-2023 està liderada pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser juntament amb l'Agència de Desenvolupament del Ripollès i la implicació de diverses entitats i organismes de la comarca i agents privats. En la preparació de la candidatura s'hi ha treballat durant tres anys i s'ha elaborat un pla d'acció que defineix 8 línies estratègiques i 28 accions a desenvolupar en els propers 5 anys.

La Carta Euroepa de Turisme Sostenible és una certificació atorgada per la Federació Europarc (entitat Europea que es dedica a la conservació i el desenvolupament sostenible de la biodiversitat europea, fomentant la gestió de les àrees protegides a Europa a través de la cooperació internacional, l'intercanvi d'idees i experiències) que acredita que un territori a l'entorn d'un espai protegit disposa d'una estratègia en turisme que compleix unes pautes de sostenibilitat. 

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2020 a les 15:37h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona