Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:05/12/2022

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter ha celebrat l’assemblea general aquest setembre a Salt

El Consorci del Ter ha celebrat l’assemblea general aquest setembre a Salt

28/09/2022
Assemblea General del Consorci del Ter a Salt
30/09/2022

Es va donar compte dels projectes i activitats portades a terme l’últim any

L’Assemblea General del Consorci del Ter va tenir lloc el 28 de setembre a l’auditori de la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt, en la qual es va aprovar el pressupost de l’organisme per l’any que ve que ascendeix a 336.760,86 euros i la plantilla. En la reunió del Consorci, format per 71 ajuntaments de la conca del Ter i cinc consells comarcals, es van aprovar tots els punts per unanimitat. En l’assemblea també hi va prendre part la directora dels serveis territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Girona, Elisabet Sánchez; el responsable de la Demarcació Territorial de Girona de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Àlex Rocas; el Cap de la Unitat d’Inspecció de la Demarcació de Girona de l’ACA, Salvador Sosa; i la directora de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Sònia Llobet.

En el transcurs de la reunió es van repassar els projectes més importants que s’han portat a terme durant l’últim any, com els tancament de l’INTERREG “Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible” (TTFS) i l’Erasmus + FireShepherds “Pastores del siglo XXI: mejora del profesionalismo en el manejo de ganadería extensiva, incendios forestales y paisaje en la era del cambio global”. També es van presentar les actuacions executades de millora de patrimoni natural, seguiment i control de flora i fauna invasora, regulació d’ús públic, entre altres. D’altra banda, es va donar a conèixer el projecte HidroNet Baix Ter  “Estratègia de Prevenció de les Inundacions i Foment de la Biodiversitat Aquàtica a partir de superfícies de laminació a la xarxa hídrica del curs baix del riu Ter” que ha aconseguit finançament de la Fundación Biodiversidad  i en el qual el Consorci hi participa com a entitat beneficiària. A més, actualment, s’està redactant el Pla d’Usos sobre serveis i activitats recreatives al riu Ter, i també es va fer un repàs de les activitats portades a terme i els recursos educatius cedits.

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2022 a les 13:56h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona