Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:29/09/2023

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci del Ter organitza 21 accions de neteja en diferents espais fluvials de la conca del Ter en col·laboració amb els ajuntaments i entitats del territori

El Consorci del Ter organitza 21 accions de neteja en diferents espais fluvials de la conca del Ter en col·laboració amb els ajuntaments i entitats del territori

Febrer 2023
Cartell general
01/02/2023

Les dades de quilos recollits i tipologia de deixalles es facilitaran a l’Agència de Residus de Catalunya que també ha cedit guants i bosses d’escombraries

El Consorci del Ter organitza, conjuntament amb els ajuntaments consorciats, diferents neteges de l’espai fluvial el cap de setmana de l’11 i el 12 de febrer. Una activitat inclosa en la celebració dels 25 anys de l’organisme aquest 2023 i en la que s’hi han sumat 21 ajuntaments de la conca del Ter i entitats del territori.

El dissabte 11 de febrer hi hauran accions de neteja a Ripoll, Torelló, les Masies de Roda, Osor, Sant Hilari Sacalm, Sant Martí de Llémena, Salt, Girona, Flaçà i Ullà. Pel que fa al diumenge 12 de febrer se n’han programat a Sant Joan de les Abadesses, Queralbs, Pardines, Sant Quirze de Besora, Bescanó, Sant Aniol de Finestres, Sant Julià de Ramis, Bordils, la Tallada d’Empordà, Gualta i Torroella de Montgrí-l’Estartit.

Des del Consorci s’ha coordinat l’acció a nivell general i s’han subministrat guants i bosses d’escombraries als ajuntaments que n’han sol·licitat gràcies al suport de l’Agència de Residus de Catalunya. Cada municipi ha acabat decidint el dia més òptim per la neteja, l’espai, l’horari i si era necessària inscripció. Els detalls de cada neteja es poden consultar aquí: https://www.consorcidelter.cat/actualitat/agenda/2023/02/11/us-sumeu-a-netejar-l-espai-fluvial.

Les dades de quilos recollits i tipologia de deixalles es facilitaran a l’Agència de Residus perquè les acabi sumant al Let’s Clean Up que tindrà lloc més endavant. El Consorci del Ter ha decidit portar a terme les neteges aquest febrer, durant l’hivern, perquè és un període més òptim per recollir els residus a l’espai fluvial ja que la vegetació és baixa.

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 14:24h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona