Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:13/07/2020

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consorci assisteix a la presentació del tercer cicle de planificació hidrològica del districte de conca fluvial de Catalunya

El Consorci assisteix a la presentació del tercer cicle de planificació hidrològica del districte de conca fluvial de Catalunya

19/09/2019
Imatge de l'inici de la sessió informativa a Girona
20/09/2019

El 19 de setembre el director del Consorci del Ter, Ponç Feliu, va assistir a Girona a la sessió informativa per presentar el tercer cicle de planificació hidrològica del districte de conca fluvial de Catalunya (conques internes) d'acord amb la Directiva Marc de l'Aigua (DMA) que impulsa l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i que s'allargarà fins el 28 d'octubre de 2021. En la sessió es va explicar que es posava en marxa el procés de participació perquè totes les persones interessades poguessin participar activament i fer aportacions i propostes per tal de millorar i enriquir el Pla de gestió i el Programa de Mesures amb l'objectiu d'assolir el bon estat de les masses d'aigua. 

La Directiva Marc de l'Aigua establia que l'any 2009 s'havien d'aprovar els primers plans i programes i les mesures de gestió a dur a terme per assolir els objectius de bon estat de les masses d'aigua. També establia la necessitat de revisar aquest plans cada sis anys. El primer cicle de planificació correspon al període 2009-2015, i el segon al període 2016-2021. Ara s'inicia el tercer cicle de planifiació que correspon al període 2022-2027. Hi haurà reunions presencials al territori i, també, particiació en línia a través d'enquestes, fòrums de debat i sessions autogestionades.

A la sessió hi va assistir el delegat de la Generalitat a Girona, Pere Vila; el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Lluís Ridao; i el director general de Participació Ciutadana, Ismael Peña; entre altres.

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 10:46h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Passeig del Ter, 2 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona