Accés directe als continguts
MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS | VERSIÓ MÒBILS

Consorci del Ter

Data oficial:17/04/2021

Capçalera
Portada > Actualitat > Notícies > El Consell de Govern del Consorci del Ter adjudica el contracte de millora i manteniment dels itineraris dels espais en custòdia a Riberes del Baix Ter

El Consell de Govern del Consorci del Ter adjudica el contracte de millora i manteniment dels itineraris dels espais en custòdia a Riberes del Baix Ter

2020
Itinerari illa d'Avall, Jafre
22/03/2021

El Consell de Govern del Consorci del Ter de 17 de febrer va aprovar l’expedient de contractació referent als serveis de millora i manteniment dels itineraris fluvials dels espais en custòdia de l’organisme a Riberes del Baix Ter. Les tasques fan referència, bàsicament, al manteniment dels itineraris, recollida de deixalles i supervisió dels elements d’ús públic. Els espais en qüestió són l’illa d’Avall a Jafre (amb una freqüència anual de 2 vegades), l’illa i els Planters a Foixà (amb una freqüència anual de 2 vegades), els itineraris de les ribes del Ter entre Bescanó i Sant Gregori (amb una freqüència anual de 5 vegades), així com el manteniment de l’aguait del Pla d’en Xuncla a Sarrià de Ter (amb una freqüència de 4 vegades) i el manteniment de l’aguait situat a la confluència de la Llémena (amb una freqüència de 4 vegades).

Els treballs s’han adjudicat a la Fundació Privada Drissa per un import de 9.075 euros, IVA inclòs i es financen a través de la Diputació de Girona.

D’una banda, es realitzaran tasques per a la consolidació i establiment de la xarxa d’itineraris conservant un ample del camí de fins a 2 metres, que permeti el pas a persones i bicicletes, mitjançant feines de desbrossament. Els treballs consistiran en el desbrossament de la vegetació arbustiva i herbàcia en una franja d’un mínim de 0,50 metres a cada costat dels camins. En les tasques de manteniment també s’inclou la retirada d’acumulació de brutícies, com recollida de papers, llaunes, plàstics, abocaments incontrolats, elements voluminosos, entre altres.

D’altra banda, es revisaran tots els elements d’ús públic que es trobin en els itineraris i s’informarà al Consorci del Ter de les incidències detectades.

L’objectiu de l’actuació és donar a conèixer els valors naturals de l’espai i promoure el vincle persones-natura, així com sensibilitzar als visitants a favor de la protecció de la natura i la recuperació del patrimoni natural, entre altres.

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/04/2021 a les 16:05h
Consorci del Ter

Seu administrativa:

Plaça de les Dones del Ter, 1 (Museu del Ter)

08560 - Manlleu - Tel. 93 850 71 52 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)


Seu tècnica:

Factoria Cultural Coma-Cros - C/Sant Antoni,

1 - 17190 - Salt - Tel. 972 40 50 91 / 649 900 252

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona